1. SMS lån & Snabblån
  2. Guider

Guider

Vi har sammaställt viktig och lärorik information för olika saker omkring de smslån och snabblån som man kan hitta information om hos oss. En guide kan gå igenom hur man kan tolka information och vad som är viktigt att tänka på.

Guider kan hjälpa dig att hitta bäst sms lån eller snabblån och kan göra att du känner dig trygg när kreditgivare pratar om räntor, avgifter och löptider.

Samla krediter utan UC [samla lån]

2020-11-25 av Patrik Andreasson

Det finns några långivare som är bäst för att samla krediter utan UC. Lär dig allt du behöver veta om att samla lån på bästa sätt.

SMS lån med Kronofogdeskulder

2020-11-24 av Patrik Andreasson

Det kan vara svårt att ta ett SMS lån med Kronofogdeskulder, men ingenting är omöjligt. Bedömer en långivare att du kan betala tillbaka ett lån kan dem erbjuda dig det.

Handla på faktura utan kreditupplysning

2020-11-24 av Patrik Andreasson

Möjlighet att handla på faktura utan kreditupplysning finns, på många olika sätt kan du undvika kreditupplysning.

Får inte lån någonstans

2020-11-24 av Patrik Andreasson

Är du en som får inte lån någonstans kan det vara svårt att hitta rätt i djungeln bland lån och låna pengar. Vi guidar dig hur du kan låna pengar.

Låna pengar med skuldsaldo hos Kronofogden

2020-08-20 av Patrik Andreasson

Att hitta ett lån och låna pengar med skuldsaldo hos Kronofogden medför ofta krediter med hög ränta och andra avgifter.

Låna pengar med många UC

2020-07-17 av Patrik Andreasson

Du som vill låna pengar med många UC behöver göra dina val mer noggrant. Har du tidigare många UC upplysningar kan detta påverka dina val negativt.

Bli skuldfri - 10 enkla steg

2020-06-28 av Patrik Andreasson

Skulder är en stor psykisk påfrestning. Bli skuldfri med 10 enkla steg. Betala av skulder och få en bättre hälsa. Det finns mycket hjälp att få.

Högkostnadskredit » Räntetak och kostnadstak

2020-06-28 av Patrik Andreasson

Högkostnadskredit är ett lån med en effektiv ränta på minst 30 %. Normalt återfinns högkostnadskrediter som sms lån och snabblån. Räntetak och kostnadstak ska minska skuldfällor och överskuldsättning.

SMS lån & Blancolån hos Inkasso

2020-06-28 av Patrik Andreasson

Har du hamnat hos Inkasso har du inte betalat dina avbetalningar i tid. SMS lån och Blancolån skickar obetalda skulder till Inkasso för att få pengarna.

Amortering på bolån kan pausas på grund av COVID-19 Corona

2020-06-28 av Patrik Andreasson

Spridningen av coronaviruset sätter press på många svenskars ekonomier, med anställda som tvingas gå ner i arbetstid och egenföretagare som har svårt att hitta uppdrag.

Bli skuldfri - Betala skulder

2020-02-08 av Patrik Andreasson

Du som har skulder behöver betala dem för att undvika att Kronofogden utmäter din lön eller annan ägodel. Det kan finnas möjlighet att få uppskov med betalning.

SMS lån i dagens samhälle

2020-01-30 av Patrik Andreasson

Hur SMS lån har fungerat över tid har alltid påverkats av hur samhället ser ut. Regeringen har vid olika tidpunkter reglerat för dessa krediter.

SMS lån och Snabblån

2020-01-23 av Patrik Andreasson

Familjen är mer benägna att använda ett SMS lån om de inte har ett bankkonto eller bank eller om de inte har tillgång till ett traditionellt insättningskonto.

Kreditupplysning på mig själv

2020-01-23 av Patrik Andreasson

Att veta hur kreditvärdig du är innan du ansöker om ett lån kan spara både en hel del tid men också medföra att du kan ha lite mer förhandlingsutrymme.

Lån utan UC » Den kompletta guiden

2019-09-13 av Patrik Andreasson

Den kompletta guiden om lån utan UC och att låna pengar utan UC. Lär dig allt om uc, kreditupplysning, betalningsanmärkningar och hur du tecknar ett smslån utan UC.

Standardiserad Europeisk Konsumentkreditinformation SEKKI

2019-09-11 av Patrik Andreasson

Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation (SEKKI) är en standard inom EU som kreditgivare måste delge för SMS lån. Lär dig att använda detta verktyg.

Syftet är att man ska kunna känna sig trygg och självsäker i den ständigt utvecklande kreditmarknaden. Våra guider är uttömmande och går igenom steg för steg om det gällande ämnet.

Finns det frågetecken eller förslag till saker och ting som vi bör göra en guide och förklara kring, tveka inte att höra av er. Kontaktuppgifter finns allra längst ner.

Populära långivare

🔒 Ansök

Klara Låns faviconKlara Lån

🔒 Ansök

Lån För Allas faviconLån För Alla

🔒 Ansök

Profilkredits faviconProfilkredit

VarningstriangelDet här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.