Lån utan UC med många förfrågningar

Ett sätt att låna pengar är att ansöka om ett lån utan UC med många förfrågningar. Jämför och hitta rätt bland flera lån.

Innehåller marknadsföringslänkar

🔒 Ansök

Klara Låns faviconKlara Lån

  • Fyra av fem stjärnor (4/5)
  • Lånebelopp: 1 000 - 200 000 kr
  • Löptid: 1 till 10 år
  • UC: Ingen UC
  • Betalningsanmärkning: Prövas
  • Uppläggningsavgift: 0 kr
  • Direktbetalning: Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken och Danske Bank
  • Kredittyp: Jämförelse av lån

Lån utan UC med många förfrågningar

Lån utan UC med många förfrågningar är privatlån som inte tar UC. Dessa tjänster använder sig av kreditupplysning som till exempel Bisnode eller Creditsafe.

Här kan du jämföra bland alla lån utan UC. En kreditansökan om ett nytt lån kan ha inverkan på ens personliga kreditbetyg.

Ju fler lån du ansöker om, desto högre ränta kan du få i många fall på ditt eventuella lån. Om lånen blir godkända eller inte spelar ingen roll för kreditbetyget i det här fallet.

Ett lån utan UC är ett helt vanligt privatlån. Men här görs kreditupplysningen för långivarens räkning (på dig) när du ansöker om att låna pengar genom ett annat kreditupplysningsföretag än UC AB (Upplysningscentralen). 

Bisnode och Creditsafe är två alternativ av kreditupplysningsföretag som ofta används istället.

När du låna utan UC får du inte en till UC-förfrågan registrerad på dig. Detta  kan vara bra för ditt kreditvärde. Har du flera förfrågningar sedan tidigare kan du få svårt att låna pengar. 

Att låna pengar utan UC är vanligast med sms lån, snabblån och högkostnadskrediter. När det gäller större lånebelopp, som vid privatlån, använder långivaren nästan alltid U, därför är det svårt att få ett privatlån utan UC.

UC AB är den ledande aktören på marknaden när det gäller kreditförfrågningar i Sverige. Det finns dock flera kreditbolag som ger sms lån utan UC. En del av dem godtar även betalningsanmärkningar.

Dessa typer av lån ska i de flesta fall kallas högkostnadskrediter. 

Populära långivare

🔒 Ansök

Klara Låns faviconKlara Lån

🔒 Ansök

Lån För Allas faviconLån För Alla

🔒 Ansök

Profilkredits faviconProfilkredit

VarningstriangelDet här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.