1. SMS lån & Snabblån
  2. Pengino

Pengino » Jämför SMS lån & Blancolån 1 UC

Penginos logga
Penginos logga

Upp till 600 000 kr i sms lån nominell ränta om 6,65%. Pengino erbjuder ett smslån direkt utbetalning till Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken, Danske Bank och Sparbanken.

Representativt exempel: 6,86 % effektiv ränta för ett lån på 180 000 kr med 6,65 % kreditränta och utan avgifter betalar du i snitt 2 058 kr/månad under 120 månader (totalt belopp är 246 915 kr)

Översikt

BetygStjärnaStjärnaStjärnaStjärnaStjärna (5/5)
Minsta lånebelopp5 000 kr
Högsta lånebelopp600 000 kr
Nominell ränta6,65 %
Effektiv ränta6,86 %
Löptid1 till 20 år
Uppläggningnull kr
Fakturanull kr
Övriga avgifter
UCTar UC
BetalanmärkningNekas
DirektbetalningSwedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken, Danske Bank och Sparbanken
Återbetala i förtidMöjligt
KredittypJämförelse av lån

Vem kan ansöka?

Du som är 23 år helt utan betalningsanmärkningar och vill ha ett smslån direkt utbetalning till 6 olika banker.

  • Lägst ålder: 23 år
  • Inkomst: Årsinkomst minst 150 000 kr
  • Betalningsanmärkningar: Nekas
  • Övrigt: Inga obetalda skulder hos kronofogden

Kontaktuppgifter

Firstborn Aps
Toldbodgade 51, 3. TV
Köpenhamn
1253 Danmark
Telefon: 0431-47 47 00
E-post: info@pengino.se

Om Pengino

Att ansöka om lån genom en jämförelsetjänst är annorlunda jämfört med ett traditionellt banklån. 

Efter att Pengino tagit emot din ansökan och den skickats vidare till låneförmedlaren Zmarta nås ett flertal långivare som är villiga att låna ut till dig om du möter deras krav. 

Dina chanser blir förbättrade och du kan själv välja det lånet som passar dig bäst utifrån dina förutsättningar.

Istället för att själv jämföra olika lån och på så sätt samla på sig ett flertal kreditupplysningar från UC vilket kan försämra din kreditvärdighet så har en stor del av jobbet redan gjorts åt dig. 

Här gör du en enda ansökan som handläggs av Zmarta, som samarbetar med fler än 25 långivare, samtidigt som bara en kreditupplysning från UC tas.

När du ansökt och fått svar från långivarna så får du en översikt över alla deras erbjudanden, inklusive alla räntor och avgifter, vilket gör det lätt för dig att välja. 

Om du har god kreditvärdighet eller om du har möjlighet att ansöka tillsammans med en medsökande, ökar möjligheten att få beviljat högre lånebelopp med bättre villkor. Den rörliga räntan ligger vanligtvis mellan 2,95 - 29,5 % och sätts individuellt efter en kreditprövning.

Du kan ansöka om lån till vad du vill, från 5 000 kr till 600 000 kr. Vare sig du vill renovera huset eller uppgradera din garderob så kan du få hjälp med det. Eftersom du kan få svar från så många olika långivare så förbättras dina chanser att hitta ett lån med goda villkor.

Ansökan kan göras online och du får snabbt svar! Efter att du blivit kreditgodkänd och valt ditt lån så betalas pengarna normalt ut till dig inom 1 arbetsdag om du skriver under avtalet med BankID och mellan 3-5 arbetsdagar om du skriver under via vanlig post. Detta gör Pengino till ett bra val om du vill låna pengar utan säkerhet.

Pengino är lite annorlunda jämfört med de flesta svenska lånesajter - på ett bra och smart sätt som gynnar dig som låneansökare! 

Tjänsten Pengino bygger nämligen på att dem inhämtar flera konkurrenskraftiga låneanbud till dig, genom endast en låneansökan. Du slipper därmed att fylla i 30 olika låneansökningar på olika låneintsitut och banker, de har samlat det här på Pengino.

Kostnadsfritt - utan förpliktelser

Ansök lån gratis Ansök via vårt säkra och krypterade formulär. Det tar bara 3 minuter!

Jämför upp till 30 låneanbud

Jämför lån Säg farväl till dyra lån och hej till låga räntor. Låg ränta från endast 2,95 % - 29,5 % *.

Spara många tusen kronor

Låna pengar online Du kan nu fritt välja ditt bästa låneanbud. Snabbare går inte! Ja, enkelt och säkert!

Penginos betyg

StjärnaStjärnaStjärnaStjärnaStjärna (5/5)

Pengino.se marknadsför Zmartas tillståndspliktiga låneförmedlarverksamhet, en låneförmedlare med fler än 30 långivare.

Vanliga frågor och svar (FAQ)

En del av informationen kan vara svår att tyda trots att vi försöker göra den så tydlig som möjligt. Här listar vi svar på de vanligaste frågorna som ställs.

Kan jag låna pengar hos Pengino?

Vem som helst kan ansöka så länge du är över 18 år, är folkbokförd i Sverige, har en fast årsinkomst över 100 000 kr och saknar ett skuldsaldo hos Kronofogden.

Kan jag återbetala Penginos sms lån i förskott?

Ja, du kan själv välja när du vill betala tillbaka lånet. Du kan också välja om du vill betala ytterligare utbetalningar för att betala av lånet snabbare.

När och hur snabbt betalar Pengino ut pengarna?

Om du väljer att använda ditt BankID får du oftast pengarna en arbetsdag efter du skrivit under avtalet. Skriver du under via post tar det istället 3-5 arbetsdagar.

Kostar det något att ansöka om Penginos sms lån?

Ansökan är en helt kostnadsfritt tjänst utan förpliktelser för dig som användare. Det kostar först när du blivit beviljad och skrivit under ett låneavtal.Ja, du kan själv välja när du vill betala tillbaka lånet. Du kan också välja om du vill betala ytterligare utbetalningar för att betala av lånet snabbare.

Populära långivare

🔒 Ansök

Klara Låns faviconKlara Lån

🔒 Ansök

Lån För Allas faviconLån För Alla

🔒 Ansök

Profilkredits faviconProfilkredit

VarningstriangelDet här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.