1. SMS lån & Snabblån
  2. Viaconto

Viaconto » SMS lån utan UC direkt utbetalning

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.
Viacontos logga
Viacontos logga

Upp till 20 000 kr i sms lån nominell ränta om 39,5%. Viaconto erbjuder ett smslån utan UC direkt utbetalning till Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken, Danske Bank och Sparbanken.

Representativt exempel: 228 % effektiv ränta för ett lån på 8 000 kr i 12 månader: faktureringsavgift 45 kr, månatlig administrationsavgift 395 kr, årsränta 39.5%, effektiv ränta 228.0%, första månadsbetalning är 1183 kr, andra månadsbetalning är 1164 kr osv. Det totala beloppet att betala efter 12 månader är 11 963 kr, varav 4 520 kr är amortering och 2 163 kr ränta samt 540 kr faktureringsavgift och 4 740 kr månatlig administrationsavgift, 3 480 kr är den återstående krediten. Minsta månadsbetalning är 6.71% av kapitalbeloppet, 3.29 % ränta, faktureringsavgift och månatlig administrationsavgift - dock lägst 800 kr

Översikt

BetygStjärnaStjärnaStjärnaStjärnaTom stjärna (4/5)
Minsta lånebelopp1 000 kr
Högsta lånebelopp20 000 kr
Nominell ränta39,5 %
Effektiv ränta228 %
Löptid1 till 72 månader
Uppläggning380 kr
Faktura45 kr
Övriga avgifterAdministrationsavgift 380 kr/månad.
UCIngen UC
BetalanmärkningNekas
DirektbetalningSwedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken, Danske Bank och Sparbanken
Återbetala i förtidInte möjligt
KredittypKortfristig högkostnadskredit

Vem kan ansöka?

Du som är 18 år helt utan betalningsanmärkningar och vill ha ett smslån utan uc direkt utbetalning till 6 olika banker.

  • Lägst ålder: 18 år
  • Inkomst: Individuell bedömning
  • Betalningsanmärkningar: Nekas

Kontaktuppgifter

ViaConto Sweden AB
Holländargatan 27
Stockholm
113 59 Sverige
Telefon: 0757575023
E-post: info@viaconto.se

Om Viaconto

Fördelar med ViaConto

ViaConto.se erbjuder en smart och flexibel utlåningsprodukt – en kredit där du själv väljer ett lånebelopp som passar dig och dina behov. Du betalar endast för det använda beloppet. Sedan finns alltid möjligheten att ansöka om höjd kreditlimit vid behov.

Hos ViaConto.se får du flexibla betalningsmöjligheter – den lägsta månadsbetalningen betalas via direktdebitering och du kan välja betalningsvillkor för resten av lånebeloppet själv.

Välj din betalningsdag gratis, återbetala hela beloppet eller betala månadsvis. Viaconto.se - en kreditlinje som är byggd för din bekvämlighet

Om ViaConto

ViaConto Sweden AB ingår i den snabbväxande VIA SMS-gruppen som grundades i Lettland år 2008 .

Företagets huvudsakliga affärsverksamhet utgörs av mikrokrediter till konsumenter. Enligt rådande efterfråga utger företaget kontokrediter på upp till 20 000 kr. Mikrokrediterna är avsedda att lösa oförutsedda utgifter eller tillfälliga finansiella problem.

Med hjälp av moderna tekniska lösningar och genom att erbjuda förstklassig kundservice har företaget snabbt lyckats etablera sig på den svenska marknaden och nå ut till ett stort antal kunder.

ViaConto mål är att erbjuda finansiella tjänster som är användarvänliga och uppfyller kundernas behov. Dem arbetar för att våra kunder ska kunna ansöka om kredit på ett snabbt och smidigt sätt. ViaConto ser det som vår skyldighet att förstå våra kunders behov och verka för ett öppet och positivt samarbete. Deras kunder är deras största värde. ViaConto är glada för att kunderna uppskattar deras tjänster och gärna återkommer till dem. ViaConto lovar sina kunder att arbeta vidare för att kunna erbjuda flera nya och fördelaktiga tjänster samt utveckla kundservicen.

Viacontos betyg

StjärnaStjärnaStjärnaStjärnaTom stjärna (4/5)

ViaConto Sweden AB ingår i den snabbväxande VIA SMS-gruppen som grundades i Lettland år 2008.

Vanliga frågor och svar (FAQ)

En del av informationen kan vara svår att tyda trots att vi försöker göra den så tydlig som möjligt. Här listar vi svar på de vanligaste frågorna som ställs.

Kan jag låna pengar hos Viaconto?

För att beviljas ett lån måste du uppfylla följande villkor:

  • Myndig och folkbokförd i Sverige sedan minst 2 år
  • Ej skyddad identitet, ej satt under förvaltarskap
  • Inneha eget privatkonto i svensk bank
  • Inneha egen mobiltelefon
  • Har du lånat hos ViaConto tidigare, kontrollerar dem om du har skött dina tidigare lån hos oss.
  • Deklarerad inkomst i Sverige

Hur mycket pengar kan jag låna hos Viaconto?

1,000 - 20,000 SEK kan du ansöka om att låna hos ViaConto.

Tar Viaconto kreditupplysning via UC?

ViaConto inhämtar inte kreditupplysning från UC (Upplysningscentralen) och lämnar inte heller information till UC om personer som har sökt kredit hos ViaConto. Följaktligen syns det inte i din kreditupplysning från UC att du har sökt kredit hos ViaConto. ViaConto hämtar kreditupplysningar från kreditupplysningsföretaget Creditsafe. Dessa kreditupplysningar syns inte hos banker eller andra företag som inhämtar kreditinformation om dig.

Kan jag låna hos Viaconto trots betalningsanmärkning?

Nej, ViaConto godkänner inte ansökningar med betalningsanmärkningar.

Kan jag återbetala Viacontos sms lån i förskott?

Ja, du kan återbetala hela eller delar av lånet i förskott.

När och hur snabbt betalar Viaconto ut pengarna?

Har din kredit beviljats innan kl 13.30 på vardagar får du pengarna samma dag. Har din kredit beviljats efter kl 13.30 eller under en helgdag får du vanligtvis pengar nästa vardag. Har du konto i Nordea får du pengarna kort efter att du har beviljats kredit. Detsamma gäller när du ansöker om uttag inom din beviljade kreditgräns.

Kostar det något att ansöka om Viacontos sms lån?

Ja, ViaConto debiterar en uppläggningsavgift om 380 kr.

Populära långivare

🔒 Ansök

Klara Låns faviconKlara Lån

🔒 Ansök

Lån För Allas faviconLån För Alla

🔒 Ansök

Profilkredits faviconProfilkredit

VarningstriangelDet här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.