1. SMS lån & Snabblån
  2. Wästgöta Finans

Wästgöta Finans » SMS lån utan UC direkt utbetalning

Wästgöta Finanss logga
Wästgöta Finanss logga

Upp till 300 000 kr i sms lån nominell ränta om 5,75%. Wästgöta Finans erbjuder ett smslån utan UC direkt utbetalning till Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken, Danske Bank och Sparbanken.

Representativt exempel: 7,27 % effektiv ränta för ett lån på 90 000 kr med 5,75 % kreditränta och 250 kr uppläggningsavgift samt 45 kr aviavgift betalar du i snitt 2 773 kr/månad under 36 månader (totalt belopp är 100 070 kr)

Översikt

BetygStjärnaStjärnaStjärnaStjärnaStjärna (5/5)
Minsta lånebelopp30 000 kr
Högsta lånebelopp300 000 kr
Nominell ränta5,75 %
Effektiv ränta7,27 %
Löptid2 till 10 år
Uppläggning250 kr
Faktura45 kr
Övriga avgifter
UCIngen UC
BetalanmärkningNekas
DirektbetalningSwedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken, Danske Bank och Sparbanken
Återbetala i förtidMöjligt
KredittypAnnuitetslån

Vem kan ansöka?

Du som är 18 år helt utan betalningsanmärkningar och vill ha ett smslån utan uc direkt utbetalning till 6 olika banker.

  • Lägst ålder: 18 år
  • Inkomst: Individuell bedömning
  • Betalningsanmärkningar: Nekas
  • Övrigt: Du måste också vara folkbokförd i Sverige och inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden.

Kontaktuppgifter

Wästgöta Finans AB
Box 363
Skara
532 24 Sverige
Telefon: 0511 - 34 76 00
E-post: info@wastgotafinans.se

Guider med Wästgöta Finans

Samla krediter utan UC [samla lån]

2020-11-25 av Patrik Andreasson

Det finns några långivare som är bäst för att samla krediter utan UC. Lär dig allt du behöver veta om att samla lån på bästa sätt.

Om Wästgöta Finans

Wästgöta Finans är en del av Jula som har hjälpt hemmafixare och proffs sedan 1979. Dem startade med insikten om att vanliga människor ibland behöver en skjuts för att förverkliga sina mål. 

Målen kan vara olika beroende på var i livet vi befinner oss, men behovet av en pålitlig och kunnig långivare förändras aldrig. Det är där dem på Wästgöta Finans kommer in. Wästgöta Finans är en trygg långivare.

Utgifter kan vara noggrant planerade – eller helt oförutsedda. Oavsett, kanske Wästgöta Finans kan hjälpa till. När du ansöker om ett privatlån hos dem, får du svar direkt. Så snart Wästgöta godkänt din ansökan betalar dem ut pengarna till dig.

Wästgöta Finanss betyg

StjärnaStjärnaStjärnaStjärnaStjärna (5/5)

När du ansöker om ett privatlån hos Wästgöta Finans, får du svar direkt. Så snart dem godkänt din ansökan betalar dem ut pengarna till dig.

Vanliga frågor och svar (FAQ)

En del av informationen kan vara svår att tyda trots att vi försöker göra den så tydlig som möjligt. Här listar vi svar på de vanligaste frågorna som ställs.

Kan jag låna pengar hos Wästgöta Finans?

För att kunna ansöka om ett privatlån hos oss ska du ha fyllt 18 år och ha en fast inkomst. Du måste också vara folkbokförd i Sverige och inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden.

Hur mycket pengar kan jag låna hos Wästgöta Finans?

Hos Wästgöta Finans finns det möjlighet att ansöka om lån mellan 30 000 kronor till 300 000 kronor. Du kan låna till vad du vill, och du kan välja återbetalningstid mellan 2-10 år.

Tar Wästgöta Finans kreditupplysning via UC?

En kreditupplysning görs hos Bisnode för att dem ska kunna ge dig det bästa låneerbjudandet och även se till så att dem inte utsätter dig för några onödiga ekonomiska risker.

Kan jag låna hos Wästgöta Finans trots betalningsanmärkning?

Nej, du kan inte låna om du har betalningsanmärkningar.

När och hur snabbt betalar Wästgöta Finans ut pengarna?

Så snart du har skickat in din ansökan så behandlas den av deras ansökningssystem. Kan dem godkänna det önskade lånet så presenteras ett låneerbjudande. Detta låneerbjudande är aktivt i 30 dagar. Först när du har signerat låneerbjudandet med BankID gör dem en utbetalning till dig. Utbetalning tar vanligtvis 1-3 bankdagar, beroende på mottagande bank. Utbetalning görs endast till det bankkonto som du uppgett i ansökan.

Kostar det något att ansöka om Wästgöta Finanss sms lån?

Wästgöta Finans tar ut en uppläggningsavgift om 250 kr.

Standardiserad Europeisk Konsumentkreditinformation (SEKKI)

En viktig del av att bedöma om Wästgöta Finans tillhandahåller bra kreditvillkor är att kontrollera SEKKI-blanketten. Därför har vi gått igenom och sammanställt den viktigaste informationen utifrån Wästgöta Finanss SEKKI.

Typ av kredit

Blancolån, privatlån utan säkerhet.

Det sammanlagda kreditbeloppet

Maximalt kreditbelopp (lånebelopp) är 300 000 kronor.

Villkoren för kreditutnyttjandet

Kreditbeloppet utbetalas till av låntagaren angivet bankkonto i svensk bank. Grundförutsättningar för att beviljas kredit är att låntagaren är minst 18 år, innehar svenskt personnummer och genomgår sedvanlig kreditprövning.

Kreditavtalets löptid

Maximal återbetalningstid är 120 månader.

Avbetalningar och, i förekommande fall, i vilken ordning dessa ska fördelas

Enligt nedan.

Det totala belopp som du ska betala

Det totala beloppet beräknas på det beviljade kreditbeloppet, löptiden och ränta. Det belopp som ska betalas per månad framgår av exemplet nedan. Vi ber dig observera att räntesatsen på din kredit kan vara annorlunda innebärande att det belopp som du ska betala kan avvika från exemplet.

Exempel: Kreditbelopp 90 000, löptid 36 mån.

Ränta: 5,75 %

Uppläggningsavgift: 250 kr

Aviavgift: 45 kr

Effektiv ränta: 7,27 %

Totala kreditbeloppet: 90 000 kr

Kreditkostnad: 10 070 kr

Månatlig betalning: 2 773 kr

Total beloppet: 100 070 kr

Kreditränta eller i tillämpliga fall de olika krediträntor som gäller för kreditavtalet

Krediträntan är rörlig och anges på kreditavtalet. Räntesatsen får ändras i den utsträckning det motiveras av kreditpolitiska beslut, ändrade upplåningskostnader för kreditgivaren eller andra kostnadsförändringar som kreditgivaren inte skäligen kunde förutse när krediten beviljades.

Effektiv ränta

Enligt ovan angivet exempel uppgår den effektiva räntan till 9,94 %.

Andra kostnader i samband med kreditavtalet

Låntagaren betalar en kostnad för upprättandet av lånet vid dess ingående, (uppläggningsavgift), vidare skall en månatlig aviavgift erläggas så länge skuld finns. Vid av kreditgivaren beviljat anstånd med betalning av avi kan avgift för sådant anstånd tillkomma. Kreditgivaren äger rätt att när som helst under kredittiden ändra avgifterna i den mån kreditgivarens kostnader ökat eller minskat för den åtgärd avgiften avser att täcka.

Villkor för att ändra de ovan nämnda kostnaderna i samband med kreditavtalet

Låntagaren har rätt att frånträda kreditavtalet genom att meddela detta per telefon eller per post till Wästgöta Finans AB inom 14 dagar (i) den dag då kreditavtalet ingicks, eller (ii) den senare dag då låntagaren får del av avtalsvillkoren.

Kostnader i samband med försenade betalningar

Dröjsmålsräntan är beräknad efter den för lånet gällande räntesatsen med ett tillägg av fem procentenheter på det till betalning förfallna beloppet till dess full betalning sker. Förseningsavgift kan tillkomma om fn 100 kr och påminnelseavgift om fn 60 kr. I förekommande fall tillkommer inkassoavgifter samt avgifter till kronofogden.

Ångerrätt

Enligt konsumentkreditlagen har du som kontohavare ångerrätt på ditt avtal.

Ångerfristen är 14 dagar.

Förtidsåterbetalning

Hela eller delar av lånet kan återbetalas i förtid.

Populära långivare

🔒 Ansök

Klara Låns faviconKlara Lån

🔒 Ansök

Lån För Allas faviconLån För Alla

🔒 Ansök

Profilkredits faviconProfilkredit

VarningstriangelDet här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.