1. SMS lån & Snabblån
  2. Villkor hos svenskasmslån.com

Villkor hos svenskasmslån.com

För oss är informationens relevans, aktualitet och korrekthet av ytterst vikt. Vi tycker att alla andra jämförelsetjänster tummar på kvalitet, beroende till kreditgivare och korrekthet av information.

Genom att tillhandahålla information som alltid ska vara aktuell, korrekt och relevant kan vi skapa den jämförelsetjänst som saknas på den svenska marknaden.

Det här är vårt mål. Vi uppfyller troligtvis inte alla parametrar vid alla givna tillfällen. Men det är vårt mål.

Informationen som vi tillhandahåller vem som helst är inhämtad vid flera tillfällen och är inte alltid den senaste tillgänglig. Därför lämnar vi inga garantier om att informationen är korrekt.

Det är upp till envar som avser att ansöka om ett SMS lån att själv ta reda på all relevant information och bedöma informationens aktualitet.

Informationen

Vi förbehåller oss från att all information vid varje givet tillfälle är aktuell, korrekt och relevant. Det här innebär att det är upp till dig att verifiera att informationen stämmer och att du har tagit ett beslut på korrekt och ej vilseledande information.

Det är alltid kreditgivaren som besitter den exakt korrekta informationen och vid eventuella differenser mellan vår och deras information trumfar därför alltid kreditgivarens.

Vi lämnar därför inga garantier gällande informationen vi tillhandahåller.

Personuppgifter

Vid ansökning av krediter för hos någon av de kreditgivare som syns på vår webbplats hanteras alla personuppgifter enbart av respektive kreditgivare (samarbetspartners). Vi hanterar därför inte några personuppgifter.

Söker du att få ut några personuppgifter från oss är det bara ett skicka ett mail till patrik@svenskasmslan.com. Eftersom att vi inte samlar in några personuppgifter finns det dock inga att få ut. Helt enkelt. Vi värnar om din integritet genom att inte samla in några personuppgifter.

Först och främst handlägger vi inte låneansökningar. Vi hanterar inte några personuppgifter. Vi gör aldrig några kreditupplysningar. Vi bedömer inte någons betalningsförmåga eller kreditvärdighet. Har någon tagit en kreditupplysning på dig är det troligtvis den kreditgivare du ansökte om ett smslån hos. Kontakta dem vid eventuella frågor.

Läs gärna mer om vår dataskyddspolicy innan du fortsätter använda vår tjänst.

Ansvar

svenskasmslan.com's ansvar sträcker sig till att tillhandahålla hänvisningar till kreditgivares webbplatser. Ingen av de här webbplatser hanteras av svenskasmslan.com och vi kan därför heller inte ansvara för innehållet på en hänvisad webbplats. Det vi ansvarar för att är att tillhandahålla så korrekt och aktuell information som möjligt. Det här är inte något vi kan garantera. Som varningstexten lyder, behandla den information vi tillhandahåller på eget sätt.

Immateriella rättigheter

Om inget annat anges innehar svenskasmslan.com alla rättigheter till den information, bild och design som med webbplatsen publiceras.

Ansöka om lån

Vi är inte en kreditgivare, utan enbart och helt och hållet en jämförelsetjänst. Vi förmedlar inga lån. Det enda vi gör är att sammanställa och tillhandahålla lättillgänglig information på ett enkelt och läsbart sätt.

För att ansöka om ett sms lån som nämns på vår jämförelsetjänst, vänligen klicka vidare till respektive kreditgivare och ansök hos deras egna webbplats. Vi förmedlar eller tillhandahåller inte några lån.

Ändringar av villkor

De här villkor kan förändras i framtiden. Det är därför viktigt att du håller dig uppdaterad om våra villkor. Samförstånd är viktigt.

Senast uppdaterad 2019-11-05 av Patrik Andreasson